Beheer en verwijder uw Google zoekgeschiedenis op een gemakkelijke en snelle manier

Comments · 100 Views

Ondervindt u problemen bij het beheren en verwijderen van uw Google-zoekgeschiedenis? Als dat zo is, moet u deze inhoud doornemen en kunt u uw Google-zoekgeschiedenis onmiddellijk beheren en verwijderen.

Ondervindt u problemen bij het beheren en verwijderen van uw Google-zoekgeschiedenis? Als dat zo is, moet u deze inhoud doornemen en kunt u uw Google-zoekgeschiedenis onmiddellijk beheren en verwijderen. Ga dus verder met deze inhoud en neem contact op met Bellen Google nummer in geval van problemen.
 
Op de computer:

1. U moet eerst naar uw zoekgeschiedenis in Mijn activiteit gaan en vervolgens de zoekgeschiedenis selecteren die u wilt verwijderen.

2. Ga naar volgende en voor het verwijderen van alles: je moet kiezen voor verwijderen alles verwijderen; voor specifieke dag: kies verwijderen verwijder alle activiteit van de dag enzovoort.

3. U kunt het ook beheren - om uw zoekgeschiedenis automatisch te verwijderen, moet u de volgende stappen volgen:

4. U moet eerst naar uw zoekgeschiedenis in mijn activiteit gaan en vervolgens naar links gaan.

5. Of u kunt naar de top gaan en daar ziet u de bedieningselementen, tik er gewoon op.

Nu moet je naar de web en app-activiteit gaan en dan moet je automatisch verwijderen en ten slotte de stappen op het scherm volgen:

1. Als u het opslaan van uw zoekgeschiedenis wilt onderbreken, volg dan de stappen als volgt:

2. U moet eerst naar uw zoekgeschiedenis gaan in Mijn activiteit en vervolgens naar de bedieningselementen gaan.

3. Daarna moet u direct uitschakelen kiezen.

 
Als u dezelfde stappen voor andere apparaten wilt weten, kunt u contact opnemen met Herstellen Google Account en kunt u dergelijke problemen in een mum van tijd verhelpen. Nu, zonder meer tijd te verspillen, moet u contact opnemen met de experts en hen vertellen over de problemen waarmee u wordt geconfronteerd, zodat zij u kunnen helpen met de onmiddellijke en volledige oplossing. Als u meer details wilt, moet u daarvoor naar de officiële website gaan.
--------------------------
Comments